Basily Gipsy Band + Shock in Schouwburg Lochem

0

LOCHEM – Volgende week staan er twee voorstellingen op de agenda van de Schouwburg Lochem. Op vrijdag is er een concert van de Basily Gipsy Band en zaterdag staat Shock van Mel Wallis de Vries op het programma. Hieronder de korte beschrijvingen.

Vrijdag 12 januari 2018, 20:00 uur
Basily Gipsy Band – Ga mee in ons leven

De Basily Gipsy Band bestaat uit leden van de Sinti-zigeuner familie Basily. Zij laten u in ‘Ga mee in ons leven’ voor het eerst kennis maken met hun eigen muziek, geschiedenis, cultuur en levensstijl.

Oorspronkelijk begonnen als pure vertolker van de Hot Club de France traditie, heeft de Basily Gipsy Jazz Band nu een geheel eigen identiteit met traditionele en Spaanse zigeunerinvloeden met warme klanken van violen, gitaren en de cymbaal.

Entree: € 22,50 inclusief (pauze)drankje. Entree is exclusief boekingskosten per reservering.

Zaterdag 13 janurai 2018, 20:00 uur
Shock – bestseller van Mel Wallis de Vries

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd?

Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

Beleef ‘Shock’ nu live in het theater als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland. ‘Shock’ wordt gemaakt door het team van de thrillermusical ‘Vals’ en ‘BOY 7 Live on stage’. Voor iedereen vanaf 12 jaar.

Voordat de voorstelling begint is er bij ‘Shock’ een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel’s nieuwe boek!

Entree: €21,50 inclusief (pauze)drankje. Entree is exclusief boekingskosten per reservering.

Kaarten
Kaarten zijn te bestellen via www.schouwburglochem.nl of van dinsdag tot en
met vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur telefonisch (0573 250 051) bij het
bespreekbureau.

Schouwburg Lochem is tot en met 5 januari 2018 gesloten.