7-10 juni: Eindelijk weer een Avond4Daagse in Lochem

0

LOCHEM – “We mogen weer!”, zo begint een persbericht van de LEO opgetogen. Na 2 jaar van alternatieve Avond4Daagsen, mag het dit jaar weer op de oude vertrouwende manier. Van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni is het zo ver. Ook de feestelijke intocht op de Kleine Markt, op de laatste dag, wordt in ere hersteld. 

Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 3, 5 en 10 kilometer per dag. Van dinsdag tot en met donderdag wordt gestart bij hotel De Scheperskamp aan de Paasberg 3. Vrijdag’s wordt gestart vanaf de Kleine Markt (Bierstraat). Bij terugkeer kunnen ouders, opa’s en oma’s en andere ‘fans’ de deelnemers opwachten. Daar kan dan ook de medaille worden opgehaald in de kraam van de LEO.

De start van de 10 kilometer is dagelijks om 17.30 uur. Deelnemers aan de 3 en 5 kilometer beginnen steeds om 18.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan via info@leolochem.nl. De kosten bedragen 5 euro met medaille en 3,50 euro zonder medaille. Betalen gaat bij voorkeur via een QR-code, contant betalen is echter ook nog mogelijk. Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zonder begeleiding deelnemen aan de Avond4daagse. Zonder inschrijving van een volwassene (18+) kan een kind niet inschrijven. Bovendien moet er minimaal 1 begeleider per 5 deelnemende kinderen meelopen, die zelf ook als deelnemer zijn ingeschreven.

Deelnemers die zich niet voor 7 juni inschrijven maar dit op de startdag alsnog doen betalen 7,50 euro inclusief medaille en 5 euro zonder medaille.

Het startbewijs is het bewijs voor toegang tot de route en consumpties onderweg.

Kijk ook op: leolochem.nl