22 september: Met de KickBike door Harfsen

0
Op 22 september wordt in Harfsen een STEP IN gehouden (eigen foto)

HARFSEN – Tijdens STEP IN Harfsen, dat wordt gehouden op 22 september, gaan de deelnemers met een KickBike (grote step) de uitdaging aan om allerlei hilarische opdrachten uit te voeren. Hiervoor wordt een 6 kilometer lang parcours uitgezet. De start is bij Dorpshuus Hoeflo.

De deelnemers doen mee in groepsverband. Langs de route, die door en rond Harfsen voert, moeten bij verschillende sportverenigingen sport- en spelopdrachten worden uitgevoerd.

Hoeflo

Aangekomen bij Dorpshuus Hoeflo kunnen de deelnemers de benen losschudden en een hapje eten. Daar is ook gezorgd voor live muziek. Ook mensen die niet mee
hebben gedaan zijn hier welkom.

Prijzen

Aan het einde van de middag vindt de prijsuitreiking plaats en gaat het winnende team naar huis met de wisselbeker. Ook wordt er een prijs uitgereikt voor het ‘best dressed team’.

Nationale Sportweek

Dit evenement vindt plaats als onderdeel van de Nationale Sportweek die van 20 t/m 29
september in het hele land wordt gehouden. De organisatie is in handen van (bestuurs-)leden van Hoeflo Harfsen, Hamac, IJsvereniging de Boskoele, SV Voetbal Harfsen, Tennisvereniging Harfsen, SV Gymnastiek Harfsen en de Sportraad Lochem.

Informatie

Aanmelden als deelnemer kan nog tot 1 augustus via www.hoeflo.nl/step-in-harfsen/
Leeftijd: vanaf 6 jaar (als de step te groot is, mag deelnemen ook op eigen fiets of step)
Groepen: van 6 tot 10 personen
Tijd: van 12.00 uur tot ongeveer 18.00 uur

Bij vragen kan contact worden gezocht via stepinharfsen@hoeflo.nl of met Monique Brokken op 06 23 84 85 27.