Zutphenseweg donderdag dicht door werkzaamheden [update]

0

LOCHEM – De Zutphenseweg (N346) is donderdag (17/5) afgesloten voor het verkeer. De afsluiting duurt van 06.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur. Dat is althans wat de provincie communiceert. Zie de update hieronder voor meer.

[UPDATE] Op de borden die door de uitvoerder van het werk zijn geplaatst staan andere tijden: 07.00 tot 18.00 uur. De provincie heeft laten weten dat de aannemer het werk binnen de gecommuniceerde tijd moet afronden. Als daar minder tijd voor nodig is, is dat winst. De aannemer in kwestie denkt dus voor 18.00 uur klaar te zijn.

Er worden herstelwerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd. De weg werd overigens een jaar geleden compleet opnieuw geasfalteerd.

De weg wordt afgesloten tussen de rotonde bij De Beemd in Lochem en de rotonde bij Warnsveld (aansluiting op de N314). Op de kruising met de Almenseweg kan het verkeer tussen Almen en Vorden wel oversteken.

De omleidingsroutes wordt met borden aangegeven. Die routes zorgen overigens voor veel extra kilometers en tijdverlies. Voor vrachtverkeer zijn ze misschien een goed alternatief. Wie ter plaatse bekend is kan gemakkelijk kortere alternatieve routes vinden.