Zieke Romy Monteiro in februari niet in Schouwburg Lochem

0
Romy Monteiro (foto: Dario & Misja / PR)

LOCHEM – De voorstelling ‘All At Once’ die Romy Monteiro op woensdag 6 februari in de Schouwburg Lochem zou geven, gaat niet door. Bij haar is een infectieziekte vastgesteld die haar voor langere tijd aan de kant houdt. De hele theatertour is geannuleerd.

De schouwburg laat weten dat mensen die al een kaartje hebben gekocht het volledige aankoopbedrag terug krijgen. Ze ontvangen hierover snel nader bericht.

The Voice
Romy Monteiro werd in 2014 bekend door haar deelname aan de ‘The Voice of Holland”. Een jaar later brak ze definitief door met de hoofdrol in de musical ‘The Bodyguard’, die haar ook de bijnaam ‘Romy Houston’ opleverde. Ze zou vanaf februari de theaters ingaan met haar eerste eigen voorstelling. De Schouwburg Lochem was een van de eerste theaters die ze zou aandoen.

Romy Monteiro: ,,Ik vind het verschrikkelijk dat mijn gezondheid mij op dit moment in de steek laat. Ik keek ontzettend uit naar mijn eerste eigen voorstelling, maar op doktersadvies zal ik mijn werkzaamheden voorlopig op een lager pitje zetten.”

Albert Verlinde
Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: ,,Romy en ik hebben samen de moeilijke beslissing genomen om haar theatertour te annuleren. Een solovoorstelling vergt veel en je moet in topconditie zijn om die avond aan avond neer te kunnen zetten. De bij Romy vastgestelde infectie is van dusdanige aard dat het voor haar niet mogelijk is om haar publiek straks twee uur lang te kunnen geven wat het verdient. Ik wens Romy alle rust toe om zich te focussen op haar herstel en hoop uiteraard dat we in de toekomst opnieuw een mooie samenwerking aan kunnen gaan.”

Meer informatie: www.romyontour.nl