Home Lifestyle Wonen Woningaanbod Viverion voortaan dagelijks geactualiseerd

Woningaanbod Viverion voortaan dagelijks geactualiseerd

1
Detail van de nieuwe bemiddelingssite van Viverion

LOCHEM – Woningcorporatie Viverion publiceert sinds deze week dagelijkse updates in het woningaanbod. Tot nu toe gebeurde dit eens per week. Naast woningen zijn via deze weg ook beschikbare parkeerplaatsen of garages te vinden.

Elke werkdag
Het proces van woningbemiddeling verloopt voortaan volledig digitaal. Alle woningzoekenden die al staan ingeschreven, hebben gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen voor de website. De grootste verandering is dat woningen voortaan elke werkdag om 12.00 uur gepresenteerd kunnen worden. De gepubliceerde woning blijft drie dagen beschikbaar. Daarna vindt de verloting plaats. De doorlooptijd voor toewijzing wordt dus korter.

Wensen
In het nieuwe systeem kunnen woningzoekenden voortaan hun wensen aangeven voor de woning die ze zoeken. Als er een woning beschikbaar komt die bij deze wensen past, krijgt de betrokkene een e-mail.

Reacties
Op de site is per aangeboden woning ook te zien hoeveel mensen er al op hebben gereageerd. Naast woningen in Lochem biedt Viverion huurhuizen aan in Diepenheim, Goor, Markelo en Rijssen.

1 REACTIE

Comments are closed.