Witkampers wint; duel Lochem afgelast

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

LAREN/LOCHEM – VV Witkampers heeft zondagmiddag een klinkende 3-0 zege behaald op HC ’03 uit Drempt. De uitwedstrijd die Sportclub Lochem zou spelen tegen Pax ging niet door. Het veld in Hengelo(G) was te slecht.

Witkampers zag Sander Kok, Bryan Brummelman én Daan Hento scoren. De Larenaren waren deze winst aan hun stand verplicht. De ploeg van coach Jeroen van der Tol doet het dit seizoen goed terwijl de tegenstander de op-een-na laatste plek bezet in de 3e klasse C.

Gelijk

Witkampers staat nu in punten gelijk met Lochem maar dat heeft dus een inhaalwedstrijd tegoed. Beide hebben ze nu 19 punten. Lochem staat vijfde op de ranglijst en de Larenaren 6e.

Naast de wedstrijd tussen Pax en Lochem werd ook het duel tussen VV Montferland en SC Rheden afgelast. Koploper VVG ’25 uit Gaanderen was dit weekend vrij maar deed zonder in actie te komen goede zaken. Nummer 2 OBW (Zevenaar) verloor namelijk thuis met 2-3 van FC Trias uit Winterswijk. Hierdoor staat VVG ’25 nu 4 punten los van de naaste concurrent en heeft bovendien een wedstrijd minder gespeeld.

Ruurlo

Het arme Ruurlo kreeg met 5-1 klop tijdens de uitwedstrijd tegen VVO. De Ruurloërs blijven laatste in de competitie en moeten nu echt aan de bak om degradatie af te wenden. Er staan nog twee clubs op korte afstand, dus niets is onmogelijk.

Volgende week speelt Sportclub Lochem thuis tegen VV Doetinchem dat een plaatsje hoger en op 3 punten afstand staat. Witkampers neemt het uit op tegen FC Trias.