WILA begint met bouw tweede productielocatie aan Kwinkweerd

0
Directeur/eigenaar Hans Willemsen van WILA (links) en Jan Brunshorst van Kreunen Bouw Lochem tekenen de documenten voor de nieuwbouw van de tweede locatie van WILA (eigen foto)

LOCHEM – De kantpersproducent WILA BV heeft afgelopen week samen met hoofdaannemer Kreunen Bouw de documenten ondertekend die leiden tot de start van de nieuwbouw van een tweede productielocatie aan de Kwinkweerd. Het werk start in januari.

Groei

Door de forse groei die WILA de afgelopen jaren heeft doorgemaakt én om klaar te zijn voor de toekomst is de bouw van een tweede productielocatie noodzakelijk. Aan de Kwinkweerd, tussen TKF en Praxis, zal WILA’s zich op de tweede locatie toespitsen op het maken van de kantpersgereedschappen. Terwijl de bestaande locatie aan de Goorseweg het hoofdkantoor blijft en de fabriek aldaar opnieuw ingedeeld wordt om de gereedschapshouders optimaal te kunnen produceren.

Hoofdaannemer Kreunen Bouw wordt ondersteund door Alferink installatietechniek uit Groenlo en Maas Architecten uit Lochem.

Wereldwijd

WILA BV ontwikkelt en produceert wereldwijd high-end klemsystemen en gereedschappen voor kantpersbouwers en gebruikers. Het doel is het voortdurend ontwikkelen en produceren van gereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het buigproces naar een steeds hoger niveau brengt.

Om dit te realiseren werkt WILA wereldwijd samen met de belangrijkste kantpersbouwers, waardoor continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën.