LochemsNieuws? Wat is dat?!

0

Wat een rare site! We horen het je denken. En gelijk heb je.

We zijn een nieuwe site aan het bouwen die, zoals de naam al doet vermoeden, Lochems nieuws gaat brengen. Maar het wordt meer dan dat. We gaan een platform bouwen voor en door Lochemers waar je het nieuws van dichtbij niet alleen kunt halen maar ook kunt (in)brengen. Een community waar het draait om nieuws uit je eigen omgeving. Nieuws dat je nergens anders kunt vinden.

En met dichtbij bedoelen we ook echt dichtbij. We hanteren geen drempel. Nieuws uit je straat, wijk, buurtschap, dorp… alles kan. Het wordt een nieuws-community die naast de website ook via social media gaat informeren en binden.

Veel pagina’s zijn nu nog leeg of bevatten Engelstalige berichten die deel uitmaken van een geïnstalleerde demo. Langzaamaan zal de site worden gevuld met regionaal nieuws. We hopen in juni zo ver te zijn dat we de zaak zo ver hebben opgetuigd met ‘langzaam’ nieuws en informatie dat we ons dagelijks op het snelle nieuws kunnen gaan richten. Tegen die tijd hangen we het vanzelf aan de grote klok. Dus… je hoort van ons.

Meer lezen over onze filosofie en werkwijze? Lees dan onze blog

Bericht voor adverteerders:
Als we LochemsNieuws eenmaal op gang hebben, wordt het ook voor u een erg interessant medium. U bereikt er de mensen die u zoekt.
We gaan bovendien samenwerking zoeken zodat u via één pakket kunt adverteren in print, website en vermoedelijk nog andere lokale en regionale media. U krijgt uw doelgroep op een presenteerblaadje en u werkt ook nog eens mee aan een regionale community. Samen sterk… dat is het idee.