Wandelen voor goed doel vanaf Haarbroekse Vijvertuin Harfsen

0
Foto ter illustratie. (foto: pixabay.com)

HARFSEN – Wie op Tweede Pinksterdag (maandag 5 juni) de benen wil strekken kan vanaf de Haarbroekse Vijvertuin van de familie Stegeman in Harfsen een wandeling van 10 of 15 kilometer maken. De opbrengst gaat naar Kanjers voor Kanjers.

Starten kan tussen 9.00 en 12.00 uur vanaf de Vijvertuin aan de Harfsensesteeg 40. Deelnemers betalen 2,50 euro. Deze activiteit haakt aan bij de Tristan Hoffman Challenge die is vernoemd naar de Groenlose wielrenner die nu ploegleider is en zich inzet voor Kanjers voor Kanjers.

Kinderen
Kanjers voor Kanjers
stelt zich tot doel om kinderen dicht bij huis blij te maken via de ondersteuning van projecten voor sport en spel. Het gaat doorgaans om regionale, kleinschalige initiatieven voor kinderen die niet of onvoldoende in staat zijn om te spelen en te sporten. Het gaat om kinderen uit gezinnen met weinig inkomen waar nauwelijks ruimte is voor extraatjes. Maar ook om langdurig zieke kinderen, kinderen met een beperking, kinderen die om wat voor reden niet thuis kunnen wonen.

Projecten
Iedereen met een wens voor het welzijn van kinderen kan bij Kanjers voor Kanjers terecht. Dat kan van alles zijn. Zoals sportattributen aangepast voor kinderen met een beperking. Een dagje uit voor kinderen die in een sociaal isolement verkeren. Maar ook een rolstoelfiets voor een kind dat niets liever doet dan met zijn ouders naar buiten gaan. Zowel organisaties als particulieren kunnen een projectaanvraag indienen.