Viverion verlengt gratis voucheractie energie tot 1 februari

0
(bron: viverion.nl)

LOCHEM – Meer dan 300 huurders van woningcorporatie Viverion in Lochem hebben inmiddels een energievoucher ontvangen voor gratis energiebesparende voorzieningen in huis. Nog steeds melden huurders zich aan voor gratis materialen en advies. Om huurders die nog niet hebben gereageerd alsnog een kans te geven om te profiteren van de actie, wordt de voucheractie tot 1 februari verlengd.

De energievoucher heeft een waarde van 40 euro per adres. Huurders van Viverion in de gemeente Lochem kunnen bestellen via een mail naar huur@lochemenergie.net van burgerenergiecoöperatie LochemEnergie of via het telefoonnummer in de brief die zij eerder hebben ontvangen.

Opbrengst

Viverionmanager Wonen Tanja Paffen licht toe waarom Viverion de actie verlengt: “We zijn de 300 aanmeldingen gepasseerd en de aanmeldingen blijven binnenkomen. Ook komen er veel verzoeken om advies binnen bij LochemEnergie. We verlengen de actie omdat we zeker willen zijn dat al onze huurders uit Lochem de kans hebben mee te doen. Want de opbrengst is groot. De voucher zorgt ervoor dat onze huurders bewezen besparende voorzieningen als een waterbesparende douchekop, ledlampen en radiatorfolie kunnen aanschaffen en advies kunnen inwinnen. Daarmee worden de energielasten lager, het wonen prettiger en het milieu minder belast.”

Andere gemeenten

In de andere gemeenten waar Viverion werkzaam is, de gemeentes Hof van Twente en Rijssen-Holten, lopen soortgelijke campagnes.