Veldhuis & Kemper, Blues Brothers en Liesbeth List in de schouwburg

0
The Blues Brothers zijn vrijdag 27/10 te zien in de Schouwburg Lochem (foto: PR/Dan Rest)

LOCHEM – De Schouwburg Lochem heeft de komende anderhalve week drie nogal uiteenlopende voorstellingen op stapel staan. Donderdag (26/10) staan Velthuis & Kemper op de Lochemse planken. Een dag later is het de beurt aan The Blues Brothers en op woensdag (1/11) volgt nog de musical over leven en werk van Liesbeth List.

De onderstaande beschrijvingen zijn overgenomen uit een persbericht van de schouwburg.

Donderdag 26 oktober, 20:00 uur:
Veldhuis & Kemper – Geloof ons nou maar (try-out)
“Je moet niet alles geloven wat ze zeggen”. Zélf nadenken. Kritisch blijven. Allemaal zinvolle tips, maar het kost zoveel tijd. Zou het daarom niet heerlijk zijn als iemand anders de boel eens op een rijtje zet? Simpel, overzichtelijk, betrouwbaar. Zodat jij eindelijk weet wat echt is en wat niet. Wie je wel en wie je niet moet geloven. Waardoor je tijd overhoudt voor de dingen die het leven écht de moeite waard maken. Lachen bijvoorbeeld.

Veldhuis & Kemper namen een sabbatical, doken het leven in en kwamen met een frisse blik op grote en kleine zaken weer bij elkaar. Eindelijk snappen ze het: in het uur van de waarheid zit er maar één ding op…

Entree: € 21:00. Entree is inclusief pauzedrankje en exclusief servicekosten per boeking

Vrijdag 27 oktober, 20:00 uur:
The Blues Brothers – The Blues Brothers approved
Het is één van de meest legendarische duo’s en de film is een absolute culthit. Maar nergens komen The Blues Brothers meer tot hun recht dan op het podium. Deze show heeft het allemaal: de grote hits, de vette muziek, de fantastische band, de Bluettes, de soul, de rhythm ’n blues, de gevoelige ballades en de danspassen en fratsen van de twee broers.

Na het Engelse West End toerde deze show met veel succes door Europa en Amerika en is nu weer in ons land te zien. Beleef een onvergetelijke avond met deze swingende show.

Entree: € 29,50. Entree is inclusief pauzedrankje en exclusief servicekosten per boeking

(foto: PR/Robin Kamphuis)

Woensdag 1 november, 20:00 uur:
Liesbeth List – Heb het leven lief
Een ongelofelijk leven. Een ongelofelijke carrière. Een intens verhaal over een vrouw die alles overwon: haar moeders zelfmoord na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en haar grote liefde Rob.

Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste. Een nieuwe Nederlandse musical over één van onze grootste vedettes. Met de mooiste liedjes van Shaffy, Theodorakis, Piaf en Brel.

Entree: € 32,50. Entree is inclusief pauzedrankje en exclusief servicekosten per boeking

Kaarten zijn te bestellen via www.schouwburglochem.nl of van dinsdag tot en
met vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur telefonisch via nummer 0573 250 051.