Veilig Thuis verder als zelfstandige stichting

0

LOCHEM – Veilig Thuis Noord Oost Gelderland, het advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling voor 22 gemeenten, is nu een zelfstandige stichting. De directeur-bestuurder van de Stichting is Azime Gulhan.

Eén organisatie
Op 1 januari 2015 werden de advies-, meld- en steunpunten Huiselijk Geweld en Kindermishandeling van de 22 gemeenten in de regio Noord Oost Gelderland samengevoegd. Op 15 december 2016 is de Stichting Veilig Thuis Noord Oost Gelderland opgericht. Een nieuwe organisatie, waar alles bij elkaar is ondergebracht en niet meer bij verschillende organisaties.

De stichting levert een bijdrage aan het creëren van veiligheid in de thuissituatie en het stoppen van geweld.

Voor iedereen
Het advies- en meldpunt is er voor iedereen, die met (vermoedens van) huiselijk geweld en/of kindermishandeling te maken heeft of krijgt. Niet alleen voor slachtoffers en plegers, ook voor bezorgde mensen uit de omgeving van (mogelijke) slachtoffers en professionals.

Veilig Thuis is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar via 0800-2000.

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland is naast de gemeente Lochem ook werkzaam in de gemeenten Aalten, Apeldoorn, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Doetinchem, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Montferland, Nunspeet, Oldebroek, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Putten, Voorst, Winterswijk en Zutphen.