Twee grote bands op Zomerfeest op Kleine Markt

0
De band Headline sluit het Zomerfeest af (foto PR)

LOCHEM – Het Zomerfeest staat voor de deur. Komende zaterdag, als de zomer van 2019 nog een keer flink uithaalt met bijna 30 graden en dus een zwoele avond, bruist de Kleine Markt (vanaf 16.00 uur). We kondigden het evenement al eerder aan, maar hier richten we de pijlen op de muziek dit de bezoekers te wachten staat.

Twee forse bands met respectievelijk 7 en 9 muzikanten maken hun opwachting. De eerste komt uit Borculo en heet Se7en. Zoals de naam als doet vermoeden bestaat deze pop- en rock-coverband uit 7 leden, waaronder 3 zangeressen.

Repertoire

Het repertoire bestaat uit nummers van onder meer Ilse DeLange, James Morrison, U2, Rondé, Fleetwood Mac, Mothers Finest, Doe Maar en Abba. Oud en nieuw dus en qua genres zeer afwisselend.

lees verder onder de foto…

De band Se7en in actie

Headline

De Twentse feest- en coverband Headline is de afsluiter van het feest en overtreft Se7en nog qua bezetting. Maar liefst 9 muzikanten beklimmen het podium op de Kleine Markt. In dit geval met 2 zangeressen en de 3-koppige blazerssectie The Headline Horns. Daarnaast is er uiteraard de basis, bestaande uit bas, drums, gitaar en toetsen.

Actueel en klassiekers

Het repertoire wordt door de band zelf omschreven als een mix van ‘toppers van nu en klassiekers van toen’. Namen? Bløf, Robbie Williams, Bruno Mars, Anouk, Waylon, Amy Winehouse, The Scene, Patti Labelle en nog veel meer.

Medleys

Headline speelt bovendien een aantal medleys waarin bekende nummers uit een bepaald genre aaneen worden geregen. Zo zijn er – afhankelijk van de gelegenheid en sfeer – een disco-medley, ‘foute’-medley, Michael Jackson-medley, pop-medley, soul-medley en een meezing-medley. De keel smeren moet tijdens het Zomerfeest geen probleem zijn. Er zijn, naast een gewone bar, ook bars met speciaal-bieren en speciale wijnen. Lokale bedrijven zorgen verder voor wat te eten.

Bekijk hieronder een promotie-video van Headline: