Tim Akkerman en De Uitdaging in de Schouwburg [video’s]

0

LOCHEM – De Schouwburg Lochem heeft morgen (vrijdag 25/1) en zaterdag 2 voorstellingen in de aanbieding. Vrijdag zingt en spelen Tim Akkerman en zijn band werk van Bruce Springsteen. En zaterdag is het tijd voor De Uitdaging van Thijs Borsten.

Vrijdag 25 januari 2019, 20.00 uur
Tim Akkerman & Band

Tim Akkerman sings The Boss

Tim Akkerman steekt het niet onder stoelen of banken: hij is een enorme Bruce Springsteen-fan. De songs, de teksten, maar vooral de uitmuntende live performance zijn een grote inspiratiebron voor de Haagse muzikant. In navolging van zijn uitverkochte clubtour, kan een akoestisch theatervervolg niet uitblijven. Een setting die The Boss zelf ook verkoos; in New York zocht hij bijna een seizoen lang de intimiteit van het theater op.

Entree: € 20,05 inclusief (pauze)drankje. Exclusief € 3,50 servicekosten per boeking.

Zaterdag 26 januari 2019, 20:00 uur
Thijs Borsten
De Uitdaging met Kris Berry en Minyeshu

De Uitdaging is al jaren een begrip bij publiek en artiesten. Grote namen als Tania Kross, Ernst Daniel Smid en Frederique Spigt stapten in de muzikale boksring en genoten van de spetterende muzikale confrontaties. Komend seizoen komt dit beproefde concept terug in het theater met een serie van drie unieke muzikale combinaties. In deze serie zijn popzangeres Kris Berry, en de Ethiopische zangeres en danseres Minyeshu te gast (zie ook de video onder dit bericht).
Waar Kris geroemd wordt om haar loepzuivere stem en haar prachtige ingetogen liedjes zweept Minyeshu het publiek op met haar dans en zang.

Muzikaal duel
Begeleid door Thijs en zijn band maken zangers met een verschillende muzikale achtergrond elkaars repertoire eigen in een muzikaal duel met alleen maar winnaars. De Volkskrant noemt het ‘magisch’ en Tania Kross vat het als volgt samen: ‘Het is een
feestje voor ons, de muzikanten, waar jullie als publiek ook bij mogen zijn. De Uitdaging is voedsel voor onze ziel’.

Entree: € 17,00 inclusief (pauze)drankje. Exclusief € 3,50 servicekosten per boeking

Kaarten zijn altijd te bestellen via www.schouwburglochem.nl of van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur telefonisch (0573 250 051) bij de kassa.