Theaterseizoen start op zaterdag 10 september

0
Schouwburg Lochem (archieffoto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Op zaterdag 10 september gaat het theaterseizoen 2022-2023 van start. De Schouwburg Lochem biedt als vanouds veel cabaret, met bekende namen als Daniël Arends, Karin Bloemen en Lenette van Dongen. Maar ook een aantal nieuwkomers maken hun opwachting. Maar er is ook aandacht voor andere genres en doelgroepen. 

Op de agenda staan onder meer de voor Lochem ‘nieuwe’ cabaretiers Remy Evers en Teun van den Elzen. Verder zijn hét muzikale comedytalent Lisa Ostermann en Voice-senior winnaar Phil Bee, ondersteund door een band met Nederlandse topmuzikanten.

Jongeren

Ook aan de jongere bezoeker is gedacht. Via het platform ePIC kunnen jongeren van 12 tot en met 23 jaar voor 6 euro naar elke voorstelling in de schouwburg of het filmhuis. De voorwaarden zijn te vinden op de website van het theater. En voor de jongste bezoekers zijn zeven kindervoorstellingen geprogrammeerd, variërend van Bumba tot Sterrin Smalbrugge en ’t-Zet-je-schoen-concert.

Het Filmhuis vertoont vanaf september weer mooie filmtitels. De openingsfilm, op zondag 25 september, is The Duke.

Vrienden

De Vrienden van Schouwburg Lochem is een actieve club die het theater een warm hart toedraagt. Zo worden jaarlijks een aantal voorstellingen gesponsord. In ruil daarvoor ontvangen de Vrienden verschillende voordelen.

“Schouwburg Lochem hecht grote waarde aan haar maatschappelijke rol en werkt daarom intensief samen met andere organisaties die graag gebruik maken van onze twee mooie sfeervolle zalen. Dus buiten de reguliere voorstellingen bruist het zowel overdag als ’s avonds”, aldus de directeur. “Wij hopen op een theaterseizoen zonder beperkingen waarbij wij onze bezoekers, huurders en partners zoveel mogelijk in de watten leggen.”

Kaarten

Kaarten voor de voorstellingen zijn te bestellen via de website www.schouwburglochem.nl of aan de theaterkassa.