Sportclub Lochem wint; Witkampers niet verder dan remise

1
(foto: pixabay.com)

LOCHEM/LAREN – Sportclub Lochem heeft zondag (13/10) een 0-2 achterstand tegen VVO (Velp) weten om te buigen in een 4-2 overwinning. Witkampers wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Het speelde in eigen huis met 2-2 gelijk tegen VV Montferland.

Lochem kreeg in het eerste deel van de wedstrijd geen grip op tegenstander VV). Dat leidde ertoe dat de gasten na 25 minuten al op 0-2 stonden. Beide doelpunten kwamen op naam van Ramon Steenberg.

Gele kaarten

Even later pakten de Lochemers Rico Lammertink en Ruben Boonk gele kaarten. Boonk was even later ook de maker van de anschluss-treffer. Na de pauze kwam Lochem pas echt goed op dreef. Dat vertaalde zich in nog een drie doelpunten, van Rico Lammerdink, Nick Brigg en nogmaals Rico Lammerdink.

In de slotfase waren er nog twee gele kaarten voor de VVO-spelers Aron Gerritsen en Ramon Steenberg.

Witkampers

Witkampers speelde een thuiswedstrijd tegen VV Montferland. In de eerste helft bracht Daan Hento de Larenaren aan de leiding. In het tweede bedrijf volgde eerst de gelijkmaker van Jasper Raben (1-1). De Larense topscorer Hento zorgde er korte tijd later voor de 2-1. Het Larense feestje werd bedorven door Jordy Neervoort, waardoor de punten moesten worden gedeeld.

Stand

Sportclub Lochem doet mer de overwinning goede zaken op de ranglijst. Het staat nu derde met 9 punten uit 4 wedstrijden. Witkampers bungelt nu onderaan de lijst maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. De club heeft 2 punten uit 3 wedstrijden.