Sportclub Lochem komt goed uit de winterstop (3-0)

0
Foto ter illustratie (bron: pexels.com)

LOCHEM – Sportclub Lochem is zondag (20/1) goed uit de startblokken gekomen na de winterstop. Het versloeg in eigen huis Activia uit Twello met 3-0. Door die uitslag rukken de Lochemers op naar de top-3 van de 3e klasse B.

De 1-0 viel op slag van rust. Thijs van Oostrum was de doelpuntenmaker. In de tweede helft gaf Activia zich niet zomaar gewonnen. Het duurde tot aan de 82e minuut voordat Rico Lammerdink de voorsprong via een strafschop wat comfortabeler maakte.

Net voor het eindsignaal deponeerde Lochem ook nog een derde in het vijandelijke net. Eindstand derhalve 3-0. De laatste treffer komt op naam van de 16 jarige Thomas Meurs. Hij maakte zijn debuut, evenals Dillon Nijenhuis. Het eerste van Lochem heeft nu een gemiddelde leeftijd van 21 jaar. Daarmee zou de club even vooruit moeten kunnen. Als de resultaten zo blijven als zondag wachten mooie tijden.

Witkampers kwam zondag nog niet in actie. De thuiswedstrijd tegen Albatross werd afgelast. Dat gold voor nog een wedstrijd in 3B: KCVO-Heeten ging eveneens niet door.

Lochem staat nu derde, met 24 punten uit 12 wedstrijden. Epe heeft 3 punten meer en staat tweede. Wijhe ’92 leidt met 28 punten. Witkampers staat 8e maar kan via een inhaalwedstrijd nog iets klimmen.