Sportclub Lochem en Witkampers winnen beide

0

LOCHEM/LAREN – Sportclub Lochem blijft goed op dreef en versloeg maandag (22/4) in eigen huis Colmschate ’33 met 4-0. Witkampers deed het op 2e paasdag eveneens goed, door met 1-0 van Robur et Velocitas te winnen. De Larenaren verloren zaterdagavond echter een inhaalwedstrijd tegen Turkse Kracht met 1-3.

Lochem verdeelde de 4 doelpunten mooi over de beide helften. Zowel voor als na rust vlogen er 2 in het vijandelijke doel. Op het Leussinkpark in Laren schoot Sander Kok het enige en winnende doelpunt voor Witkampers binnen.

Wijhe glijdt niet uit

Helaas voor Lochem heeft de medestrijder om het kampioenschap in de derde klasse B, Wijhe ’92, weinig last van uitglijders. Ook dit keer greep de ploeg uit Salland de volle 3 punten, via een 2-4 overwinning tegen Helios Deventer. Bij rust was het daar nog 1-1 en korte tijd stond Wijhe zelfs met 2-1 achter. Maar in de laatste 20 minuten stelde de club orde op zaken door 4 keer doel te treffen.

Spannende strijd

Daardoor blijft het een eentonig verhaal: Lochem staat bovenaan met een punt meer dan Wijhe maar met een wedstrijd meer gespeeld. Virtueel gaat Wijhe ’92 dus nog altijd aan de leiding. De club heeft ook een beter doelsaldo dan de Lochemers. Het competitieslot wordt hoe dan ook spannend. In de voorlaatste speelronde van dit seizoen, op 19 mei spelen beide clubs tegen elkaar. In Lochem.

Witkampers goed bezig

Witkampers staat na zowel een verlies- als een winstpartij van dit paasweekend op plaats 5. Het is Helios gepasseerd maar zag de tegenstander van afgelopen zaterdag voorbij steken naar plaats 4 op de ranglijst. De Larenaren beleven hoe dan ook een fijn seizoen, na 2 seizoenen tegen degradatie te hebben geknokt.