Sportclub Lochem en Witkampers verliezen

0
(foto: rgbstock.com)

LOCHEM/LAREN -Sportclub Lochem en Witkampers hebben zondag beide hun competitiewedstrijd verloren. Lochem verloor van Ruurlo, dat door de drie punten de laatste plaats op de ranglijst kon verlaten. Witkampers ging in Duiven de bietenbrug op tegen het plaatselijke DVV: uitslag 6-0.

Lochem kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een treffer van Rico Lammerdink. Maar Ruurlo maakte nog in de eerste helft 2 doelpunten, van Wiebe ter Haar en Tom Meutstege.

In de tweede helft werd niet meer gescoord. De Lochemers Ruben Boonk en Ivo Fleming pakten nog wel een gele kaart.

Witkampers

Witkampers, dat na een slecht begin van de competitie al drie wedstrijden ongeslagen bleef (de bekerwedstrijd van vorige week niet meegeteld), had een off-day. In het eerste half uur én in de laatste 20 minuten vlogen de doelpunten de Larenaren om de oren. DVV had maar drie spelers nodig om de zes doelpunten op het scorebord te toveren. Alle drie scoorden ze twee keer.

Ranglijst

Op de ranglijst in de 3e klasse C blijft Lochem nog steeds 5e, ondanks een slecht reeks met drie remises en twee verliespartijen. De club heeft 12 punten uit 9 wedstrijden. Witkampers staat nu 9e met 9 punten uit 8 wedstrijden.

Volgens week ontvangt Lochem HC ’03 uit Drempt en Witkampers mag het thuis opnemen  tegen VV Doetinchem.