Schouwburg zegt meeste voorstelling tot en met 31 maart af

0
Schouwburg Lochem (archieffoto: LochemsNieuws)

LOCHEM – De Schouwburg Lochem heeft alle voorstelling tot en met 31 maart, waarvoor meer dan 100 kaarten zijn verkocht, geannuleerd. Het theater volgt hiermee de richtlijn van het Kabinet en het RIVM. Donderdag werd een verbod op bijeenkomsten met meer dan 100 mensen van kracht.

Evenement afgelast? Stuur een bericht naar info@lochemsnieuws.nl en we melden het.

Op dit moment gaan drie voorstellingen in principe wél door omdat daar minder dan honderd kaarten voor zijn verkocht. Volgens een woordvoerster van de schouwburg is het echter denkbaar dat de betrokken artiest of het impresariaat de voorstelling alsnog zelf afblaast.

Geannuleerd

Donderdagavond gaat Let’s Make Comedy nog wel door. Daarbij gaat het om de kwartfinales van de strijd tussen Gelders Comedy Talent. Cabaretier Thijs Kemperink liet donderdagmiddag via Twitter weten dat het gewoon door gaat. Voor de komende weken zijn voorstellingen van onder meer Stefano Keizers, Queen the Music, Debby Petter, Jim Bakkum en Sanne Wallis de Vries afgeblazen.

Persoonlijk bericht

Mensen die al kaarten bezitten van de betrokken voorstellingen krijgen persoonlijk bericht van de schouwburg. Verder roept het theater op om de website en de sociale media kanalen in de gaten te houden voor informatie.
Bezoekers worden verzocht niet te bellen over de geannuleerde voorstellingen vanwege de drukte die de nieuwe maatregel achter de schermen veroorzaakt.

Kijk op de website van de schouwburg voor meer informatie…