Schouwburg: Van Muiswinkel, ‘Everly Brothers’, Heinoos en Kiev Ballet

0
The Heinoos (foto: PR / Dennis Vloedmans)

LOCHEM – De Schouwburg Lochem heeft in de komende anderhalve week 4 voorstellingen op het programma staan. Cabaretier Erik van Muiswinkel, The Wieners met repertoire van The Everly Brothers, De Heinoos met een ode aan Normaal en het Kiev Ballet met de ‘Notenkraker’.

Donderdag 6 december 2018 om 20:00 uur
Erik van Muiswinkel – De Oplossing
Entree: € 21,50 incl. (pauze)drankje. Excl. € 3,50 servicekosten per boeking

In ‘De Oplossing’ probeert Erik van Muiswinkel de ramen en deuren van zijn leven open te gooien. Maar lukt hem dat ook? Honderd minuten lang is hij afwisselend vader, kleuter, puber, ouwe lul, alfaman, betadromer, meester en discipel, in een stroom van enerverende en hilarische verhalen. De Oplossing: terug naar de basis, opnieuw nadenken, huiswerk maken. Een cabaretvoorstelling in het Nederlands, Grieks, Italiaans en Zoeloe, voor ieder nieuwsgierig mens van tien tot honderd jaar.  Nu, met slechts drie imitaties!

Vrijdag 7 december 2018 om 20:00 uur
The Wieners – The Everly Brothers
Entree: € 19,50 incl. (pauze)drankje. Excl. € 3,50 servicekosten per boeking
De Nederlandse rock’n’roll band ‘The Wieners’ brengt een eerbetoon aan The Everly Brothers! Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. Een ode aan de koningen van de samenzang!

Zaterdag 8 december 2018 om 20:00 uur
Høken met De Heinoos
Entree: € 22,00 incl. (pauze)drankje. Excl. € 3,50 servicekosten per boeking
The Heinoos spelen bekend werk, diverse eigen nummers en natuurlijk ook hun recent uitgebrachte single ‘Høken in Tent’. Een theaterconcert in hun eigen dialect, songs van hun helden en veel eigen werk! Met hun ode aan de in 2015 gestopte band Normaal, gaan zij zowel de toekomstige als de huidige Høkers enorm verrassen. Klassiekers van Normaal, die toentertijd minder geschikt waren voor het grote podium, krijgen een eervolle en uiterst geschikte plek in deze theatershow.

Woensdag 12 december 2018 om 20:00 uur
Kiev Ballet – De Notenkraker
Entree: € 27,50 incl. (pauze)drankje. Excl. €3,50 servicekosten per boeking

De Notenkraker komt naar Schouwburg Lochem! Feestelijk vermaak voor heel de familie met pracht en praal, cadeautjes en poppen die rond middernacht tot leven komen. Beleef tijdens de donkere december dagen voor het eerst in Lochem het ballet van dit mooie kerstverhaal, uitgevoerd door het Kiev Ballet.

Kaarten zijn altijd te bestellen via www.schouwburglochem.nl of van dinsdag tot en
met vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur telefonisch (0573 250 051) bij de kassa.