Ruimte voor kantoor of praktijk te huur in Lochem

0

(dit is door LochemsNieuws gesponsorde content)
LOCHEM – Binnen bedrijfsverzamelgebouw De Sibbe aan de Haalmansweg 42 in Lochem zijn/komen enkele ruimtes voor verhuur beschikbaar. Deze afsluitbare ruimtes zijn geschikt als kantoorruimte of als praktijkruimte en kunnen desgewenst (deels) gemeubileerd worden opgeleverd.

Het gebruik van de gedeelde ruimtes en faciliteiten, waaronder entree met toiletten, pantry met luxe koffiemachine, gezamenlijke gevelreclame, alarm- en brandmeldinstallatie, internetverbinding alsmede gas, water en elektra zijn inbegrepen in de all-in huurprijs.

Op de begane grond zijn/komen momenteel 3 ruimtes voor verhuur beschikbaar:

– een ruimte van circa 17 m2 (4,00 x 4,30m)
– een ruimte van circa 37 m2 (4,00 x 9,30m)
– een ruimte van circa 69 m2 (L-vorm)

Kijk op www.desibbe.nl voor meer informatie of neem via 0573-256781 vrijblijvend contact op.

Vergaderruimte voor iedereen

Ondernemershuis De Sibbe biedt naast ruimtes voor kantoor of praktijk, een virtual office vestigingsadres/postadres en opslagruimte ook een ruimte voor bijvoorbeeld vergaderingen en presentaties. Hiervoor is op de eerste verdieping is een multifunctionele ruimte van circa 30 m2 (circa 7,00 x 4,00 meter) voor verhuur beschikbaar.

Een betaalbare ruimte voor iedereen die plek nodig heeft om te demonstreren, samen te werken of te overleggen en dat graag doet in een rustige omgeving met alle middelen als een beamer, whiteboard en draadloos internet bij de hand.

Per uur te huur

Deze multifunctionele (vergader)ruimte is per uur te huur en het gebruik van alle genoemde faciliteiten is, net als koffie, thee en water, inbegrepen in het laagdrempelige uurtarief. Deze ruimte is in overleg ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar.

Kijk op www.vergadereninlochem.nl voor meer informatie, foto’s en de actuele tarieven. Neem via 0573-256781 contact op voor reserveringen of een vrijblijvende bezichtiging.