Regiobank/Hypotheekdesk vanaf eind oktober in pand Sensire

1
Zo gaat het nieuwe pand aan de Nieuwstad eruit zien. (eigen foto)

LOCHEM – De RegioBank, HypotheekDesk Lochem en MakelaardijDesk Lochem verhuizen eind oktober naar het voormalige pand van Sensire op de hoek van Nieuwstad en Emmastraat. Daar wordt momenteel gewerkt aan een heuse metamorfose. Ook wordt de dienstverlening uitgebreid en verbeterd.

Ruimte nodig
Het bedrijf van eigenaren Erik en Carolien Langermans zit nu nog verderop aan de
Nieuwstad. ,,Ons huidige pand is door de explosieve groei van de laatste jaren te klein
geworden. Daarnaast hebben we meer ruimte nodig om onze bestaande diensten te verbeteren en nieuwe activiteiten te ontplooien. Ons nieuwe onderkomen geeft ons de mogelijkheid om voor de klant een betere dienstverlening aan te bieden met meer service en privacy”, aldus Langermans.

Kasfunctie
De RegioBank krijgt er een kasfunctie bij waardoor binnenkort geld kan worden gestort en
opgenomen. Deze mogelijkheid bieden wij aan voor zowel particulieren als ondernemers. Die laatsten kunnen zelfs gratis* afstorten. ,,MKB’ers zijn ontevreden over dat ze voor elke
storting moeten betalen bij hun bank”, zegt Erik Langermans.

Groei
Een kasfunctie is bij de RegioBank alleen mogelijk als aan bepaalde veiligheidseisen wordt
voldaan. Dat is in het huidige pand niet mogelijk, maar nu dus wel. Langermans verwacht dat de toch al stevige groei van de RegioBank door de nieuwe mogelijkheden nog verder zal toenemen. ,,Waar andere banken zich steeds verder terugtrekken willen wij juist gaan voor meer service en persoonlijk advies.”

VerzekeringenDesk
Langermaans: ,,Wij zijn nu al onderscheidend op het gebied van particuliere verzekeringen. We merken dat er veel vraag is op het gebied van zakelijke verzekeringen. Deze service
kunnen we nu ook aanbieden, een uitbreiding van onze dienstverlening waar wij heel blij mee zijn. Klanten kunnen rekenen op een persoonlijk en deskundig advies met de nieuwe
ontwikkelingen, zoals een app waarmee je direct alles inzichtelijk hebt, van inzage van de
polissen tot het direct melden van schade.”

Gemoedelijk
,,Bij ons kun je nog gewoon binnenlopen en word je meteen te woord gestaan. We houden
van professionaliteit in een gemoedelijke sfeer. Met vaste contactpersonen die jou en jouw
persoonlijke situatie kennen. ‘Zo hoort het’, verzuchte een klant onlangs”, vertelt Erik
Langermans.

MakelaardijDesk
De naam MakelaardijDesk Lochem is nieuw en komt in de plaats van de huidige
AankoopDesk en VerkoopDesk Lochem, waar Carolien Langermans al jaren relaties
begeleidt in de aan- en verkoop van hun woning. De makelaardij was een logisch gevolg van de hypotheekverstrekking waar het ooit mee is begonnen. ,,We doen het anders dan andere makelaars door een vast, voordelig tarief te hanteren in plaats van de gebruikelijke courtage. Ik had altijd veel kritiek op de exorbitant hoge courtages en wilde de uitdaging aangaan om het anders en beter te doen”, legt Langermans uit.

Lees verder onder de afbeelding…

Hypotheken
De HypotheekDesk is onafhankelijk en heeft de mogelijkheid om een offerte op te vragen bij meer dan 20 hypotheekverstrekkers. Langermans noemt de huidige woningmarkt het juiste moment voor zowel starters als doorstromers. De lage rente biedt voor veel mensen de mogelijkheid om een eigen huis te kopen

Budget Coaching
Nieuw is ook de budget coaching voor mensen die merken dat ze niet rondkomen van hun inkomen. En dat overkomt lang niet alleen mensen met een laag inkomen. Ook mensen met een behoorlijk salaris krijgen te maken met een scheefgroei van inkomen en uitgaven. Het doorlichten van de vaste lasten en het uitgavenpatroon werkt dan zeer verhelderend. Dan wordt snel duidelijk waar kan worden bespaard.

Verbouwing
Het voormalige pand van Sensire wordt momenteel verbouwd. Er komen balies voor de RegioBank en voor HypotheekDesk/ MakelaardijDesk. Ook komen er spreekkamers om meer privacy te bieden. De pui aan de kant van de Emmastraat wordt gemoderniseerd en ook de kleurstelling wordt aangepast.

Opening
Op vrijdag 27 oktober wordt het nieuwe pand officieel geopend tijdens een bijeenkomst voor genodigden. Een dag later, zaterdag 28 oktober van 10.00 uur tot 14.00 uur zijn de deuren geopend voor iedereen die een kijkje wil nemen in het nieuwe pand of zich wil laten informeren over de mogelijkheden. ,,Alles onder één dak. Wij kunnen niet wachten”, zegt Erik Langermans.

Nieuwstad 7, 7241 DL, 0573-255401
info@hypotheekdesklochem.nl

 

1 REACTIE

  1. Inwoners van Lochem blijven welkom bij Sensire en Yunio: Nieuwstad 5, 7 en 9. Ingang Emmastraat: men kan hier terecht voor Wijkzorg, de Diëtiste, Maatschappeliijk werk en het Consultatiebureau.

Comments are closed.