Ravage door ongeluk Klein Dochteren

0
Beeld van de plek van het ongeval. (foto: LokaalGelderland.nl)

Dit is een (bewerkt) bericht van onze mediapartner LokaalGelderland.nl
LOCHEMIn Lochem zijn maandagavond rond 21.00 uur drie voertuigen op elkaar gebotst op de Zutphenseweg bij Klein Dochteren, tussen café-restaurant De Zonnebloem en de afslag naar de golfclub. Eén van de betrokken personen is gewond geraakt. Volgens een getuige reed een van de auto’s op de verkeerde weghelft.

Ambulances
Bij het arriveren van onze verslaggever zaten alle slachtoffers in diverse ambulances om gecontroleerd te worden. Naar verluidt is een persoon voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Een ander kan ter plekke worden behandeld. Hoeveel inzittenden de betrokken auto’s hadden is niet bekend.

Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar de inzet daarvan werd afgebroken. 

Lees verder onder de foto…

Het ongeval op de Zutphenseweg bij Klein Dochteren. (foto: LochemsNieuws)

Veel hulpdiensten
De betrokken auto’s stonden ver uit elkaar, zeker 200 meter. Een van de wagens lag in een greppel langs de weg. Bij beide plekken stonden en brandweerauto en een ambulance. Ook was er veel politie en een wagen van Rijkswaterstaat aanwezig.

Verkeerde weghelft
Volgens een getuige reed een van de auto’s de verkeerde weghelft. Deze zou vervolgens de twee tegenliggers hebben geschampt. De politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Volgens de verslaggever er veel onderdelen van de auto’s verspreid over de weg. De auto’s zijn afgesleept door een bergingsbedrijf.

Het verkeer kon passeren via de parallelweg.