Presentatie VoorzieningenFonds voor Barchemse ondernemers [video]

0

BARCHEM – De Barchemse Ondernemer Vereniging (BOV) heeft het MKB-ZZP VoorzieningenFonds uitgenodigd voor een presentatie. De avond op, donderdag 23 november, is bedoeld voor ondernemers in en om Barchem. Lidmaatschap van de ondernemersvereniging is niet noodzakelijk. Aanmelding wel (zie onderaan dit bericht).

Hoe werkt het?
Het VoorzieningenFonds helpt ondernemers in het voorzien van een inkomen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Het VoorzieningenFonds is altijd een groep van minimaal 20 en maximaal 50 ondernemers die gezamenlijk een vereniging oprichten of hebben opgericht.

Sparen
Deze vereniging heeft een bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester) en is of wordt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Maandelijks spaart elke deelnemer een bedrag op een eigen Voorzieningen- Fondsrekening en indien een deelnemer van de vereniging ziek of arbeidsongeschikt wordt, ontvangt deze een schenking van de overige leden.

Schenking
De hoogte van de schenking is afhankelijk van het bedrag waarvoor gekozen is. Deelnemers besturen hun eigen VoorzieningenFonds, nemen samen besluiten en hebben zo direct invloed op het beleid. Meer informatie over het VoorzieningenFonds is te vinden op: https://www.voorzieningenfonds.nl/ (zie ook de video bij dit bericht voor een korte uitleg).In de

Info
Een aantal leden van de BOV is al enthousiast geworden na het bijwonen van een presentatie. Wie ook geïnteresseerd is en meer informatie wil kan op donderdag 23 november om 20.30 uur terecht bij In de Groene Jager. De toegang is gratis.

Opgeven voor deze avond kan door een mailtje te sturen vóór dinsdag 21 november aan marian@luesink.nl .