Opnieuw bedrijventoernooi bij De Toekomst

0
Foto ter illustratie (bron: pexels.com)

LOCHEM – Tafeltennisvereniging De Toekomst houdt ook dit jaar weer een toernooi voor bedrijven en organisatie uit de regio. Hierbij gaan sportiviteit en gezelligheid hand-in-hand. Mannen en vrouwen spelen, ongeacht leeftijd, mét en tegen elkaar. ‘Ook een goede gelegenheid om te netwerken’, aldus de organisatoren.

Op woensdag 23 januari is er eerst een oefenavond. Deze begint om 20.30 uur. De speelrondes worden gehouden op de donderdagen 31 januari en 14 februari. De zaal is dan open vanaf 19.45 uur en er wordt gespeeld tussen 20.15 en ongeveer 22.00 uur. Na afloop is er steeds gelegenheid om na te praten en te borrelen in sfeervolle kantine van de Jan Wissinkhal.

Dit jaar wordt eerst een voorronde met verschillende poules gehouden. Vervolgens wordt op de laatste avond gestreden voor de eindklassering.

Een team bestaat uit 3 personen en mag ook worden samengesteld uit spelers van verschillende bedrijven of worden aangevuld met vrienden, partners of buren. Een bedrijf of organisatie mag uiteraard meerdere teams inschrijven.

Opgave voor 30 januari

Inschrijven kan door alle benodigde informatie naar penningmeester@lttcdetoekomst.nl te mailen. Deelname is gratis.