Ondernemers uit gemeente Lochem adverteren tijdelijk (écht) gratis

0
Foto ter illustratie (bron: Timon Studler on Unsplash)

LOCHEM – LochemsNieuws roept ondernemers en organisaties uit de gemeente Lochem op om advertenties, die voldoen aan de standaards voor online-adverteren, te mailen. Die worden gratis op de website geplaatst om het advertentiesysteem te testen. Dit duurt minimaal enkele dagen maar mogelijk langer.

Er zitten voor de ondernemer geen addertjes onder het gras. De opzet is dat LochemsNieuws het systeem kan testen met echte advertenties in plaats van dummies, die we zelf moeten produceren en die mogelijk irritant zijn voor onze lezers. We gaan achteraf niet leuren om een betaalde advertentie af te nemen en verwijderen de advertentie desgewenst na de proefperiode.

De enige twee voorwaarden zijn:
1. De onderneming moet gevestigd zijn in de gemeente Lochem. Dit mag ook een filiaal zijn van een winkelketen of een franchisenemer.

2. De advertentie moet geschikt zijn om zonder aanpassing te publiceren op de website (desktop en mobiel). Het gaat om gangbare formaten die bij de eigenaren van dergelijke advertenties wel bekend zijn. Hieronder voor de duidelijkheid toch een lijstje met namen en afmetingen.

We zijn gek op:
– Leaderboards (desktop 728x90pixels, mobiel 320X110px)
– full banners (468X60px)
– Blockbuster (550x150px)
– Logolink (60X30px)
– Rectangles (desktop 336X280px, mobiel 300x250px)
– Vrije hoogte (De hoogte is ‘vrij’ maar de breedte max. 270px)
– We plaatsen GEEN pop-up-advertenties of wallpapers

– Wie een advertentie van andere afmetingen heeft, die elders al online is verschenen, mag deze insturen. Deze proberen we in te passen. 

De advertentie-inhoud is vrij, binnen de grenzen van de algemeen geldende normen. Ook banners van (non-profit) organisaties zijn welkom.

Bereik

Omdat het gaat om een testfase en het écht gratis is, bepaalt LochemsNieuws de plek van de advertentie, alsmede hoe vaak en hoe lang deze in beeld verschijnt. In de regel zullen advertenties op meerdere plekken, samen met enkele andere, roteren. LochemsNieuws heeft momenteel een bereik van 20.000+ unieke bezoekers per maand, die samen 45.000 berichten bekijken.

Advertenties die niet aan de afmetings- of beeldkwaliteitseisen voldoen kunnen we  weigeren. Daar gaan we niet over in discussie.

Link naar homepage

We zullen de advertentie in principe linken naar de homepage van het desbetreffende bedrijf. Als dit niet gewenst is of als het naar een andere pagina of Facebook moet linken, dan kan dit kenbaar gemaakt worden bij het insturen.

Stuur de advertenties die we voor onze test kunnen gebruiken naar:
info@lochemsnieuws.nl