Normaal mogelijk ook in 2020 naar Lochem [video]

0

LOCHEM/BARCHEM – ‘Ik kom altied weer terug’. Bennie Jolink zong het al in 2001 en hij bewijst zijn gelijk keer op keer. Na wat in 2015 het definitieve einde leek, stond hij dit jaar als herboren met Normaal voor 20.000 fans in Lochem. En als het aan hem ligt krijgt dit op Hemelvaartsdag 2020 een vervolg.

Vurige wens

Dagblad De Gelderlander bracht het nieuws vandaag al als een vaststaand feit, maar navraag leert dat het vooralsnog gaat om een vurige wens van Bennie Jolink. Organisator Mojo zegt nog niet meer dan dat de wens van de Normaal-voorman bekend is. Een slag om de arm dus. Maar anderzijds: Mojo zou na het succes van dit jaar wel gek zijn om de kans op een herhaling te laten lopen.

Terrein

Het terrein van de Stichting Tractor Pulling Lochem bleek zich er afgelopen Hemelvaart in ieder geval uitstekend voor te lenen. Door de lichte glooiing was het podium ook vanaf grotere afstand nog te zien. Het terrein ligt aan de Brinkerinkweg, tussen Lochemseweg en Schoneveldsdijk. Officieel valt het onder Barchem.

Høkersweekend

Komend weekend treed Normaal overigens op tijdens het Høkersweekend bij ‘stamcafé’ De Tol tussen Zelhem en Hummelo.