Nieuwe chocoladelijn bij Bakkerij Nollen

0
Chocolatier Hans Hulshof (foto: Bakkerij Nollen/PR)

LOCHEM – Vanaf vandaag (donderdag 31 januari) verkoopt Bakkerij Nollen een nieuwe luxe chocoladelijn onder de naam  ‘Chocolatier Hulshof’. Hans Hulshof, een bekroonde chocolatier, tekent voor een nieuwe lijn met verrassende smaakcombinaties.

Hans Hulshof is persoonlijk benaderd door Vincent Nollen, eigenaar van Bakkerij Nollen, om het team van chocolatiers te komen versterken. Voordat Hulshof in dienst kwam bij Nollen, runde hij een succesvolle chocolaterie in Eibergen. Die nam hij over van zijn ouders, aan wie hij ook de passie voor chocolade te danken heeft.

Wedstrijdjes
,,Als klein jongetje mocht ik de nieuwe chocolade-creaties van mijn vader wel eens proeven. Dan was ik het gelukkigste jongetje op aarde! Toen ik later in de chocolaterie kwam werken, deden we vaak wedstrijdjes wie de lekkerste chocolade kon maken.”, vertelt Hulshof.

De overstap naar Nollen ziet hij als een kans: ,,Mijn doel is om mensen net zo enthousiast te maken over chocolade als ik dat ben. Met 10 winkels, een webshop en een team van chocolatiers is mijn bereik hier natuurlijk veel groter dan bij mijn eigen chocolaterie.”

Anti-katerbonbon
De bekende chocolatier won eerder al een award voor de lekkerste bonbon van Nederland. Daarnaast maakte hij onder andere een jurk en midwinterhoorn van chocolade én werd zijn anti-kater bonbon een grote hit. Met dit soort creatieve stunts haalde hij meerdere
keren het landelijke nieuws.

De creaties zijn ook te vinden op: www.bakkerijnollen.nl.