N332 Lochem-Laren urenlang dicht na ernstig ongeval

1
Het technisch onderzoek was ruim 2 uur na het ongeluk nog gaande. (Bron: verkeerscam Gelderland)

LOCHEM – Op de kruising van Kwinkweerd, Rondweg-West en Rengersweg is maandagavond (26/9) laat een fietser aangereden door een vrachtwagen. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede.

Traumahelikopter
Het ongeluk gebeurde kort voor 23.00 uur. Politie, ambulance en brandweer gingen ter plaatse. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde niet in Lochem maar in de buurt van de A1, zodat een trauma-arts kon overstappen om in de ambulance richting Enschede assistentie te verlenen. Over de toestand van het slachtoffer – naar verluidt een jongeman – is niets bekend.

Afsluiting
De kruising was urenlang afgesloten voor de afhandeling van ongeval. Het technisch onderzoek was rond 1.00 uur nog gaande. De kruising was met rood-witte linten afgezet. Het verkeer werd omgeleid. Het technisch onderzoek was grotendeels te volgen via de verkeerscamera van de Provincie Gelderland die op de kruising staat.

 

 

1 REACTIE

  1. Heeft iemand enig idee hoe de omstandigheden zijm? Ben al een dag en nacht wakker hiervan, het was een heel schokkend beeld..

Comments are closed.