Meer overzicht op het internet? Probeer Kadaza.nl [video]

0
Bron: Kadaza.nl

(gesponsorde content)
LOCHEM – Het internet is een onmetelijke bron van informatie. Zo onmetelijk dat het soms lastig is om je weg te vinden. Wie meer overzicht en gemak wil moet vooral eens kijken naar Kadaza.nl. Via logo’s in een kleurige blokkendoos geeft deze startpagina een visueel overzicht van de populairste en bekendste websites in Nederland. Onderaan dit artikel staat een video met meer uitleg.

Ook LochemsNieuws is te vinden via Kadaza en toe te voegen aan de gepersonaliseerde startpagina.

Handige webgids

De visuele startpagina geeft direct toegang te de populairste en bekendste websites per onderwerp, zoals nieuws, sport en winkelen. Je kunt Kadaza instellen als startpagina voor een makkelijke en snelle start op het web. Je bepaalt zelf welke blokjes (websites) je in je overzicht wil opnemen. Een paar kranten, de NOS en vaak bezochte (web)winkels bijvoorbeeld. Maar ook sites van de overheid en shortcuts naar je social-mediakanalen zijn zo altijd binnen handbereik.

Personaliseren van je eigen startpagina is zo gebeurd. Je kiest je favoriete sites, schuift de blokjes in de gewenste volgorde en voegt eventueel een mooie achtergrond toe. De redactie van Kadaza voegt continue nieuwe en mooie afbeeldingen toe waaruit je kunt kiezen. Er is een uitgebreide galerij met thema’s, zoals natuur, steden en dieren. Wisselen van achtergrond? Het is met één muisklik gepiept.

Zoekfunctie

Via een zoekfunctie zijn de nu al 50.000 websites van Kadaza te doorzoeken. Allemaal zijn ze voorzien van een herkenbaar logo, dat simpel is toe te voegen aan je gepersonaliseerde startpagina. Het gaat om de meest gebruikte websites per categorie. En, via de zoekbalk kun je ook zoeken op het internet en aangeven welke zoekmachine je hiervoor wil gebruiken.

De eerste versie van Kadaza werd in 2008 geïntroduceerd. Uit onderzoek kwam naar voren dat van alle websites op het internet slechts een fractie intensief wordt gebruikt. Daarmee was het idee voor Kadaza geboren: een overzicht van uitsluitend de meest gebruikte websites, duidelijk en simpel ingedeeld per onderwerp. Kadaza is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide en populaire startpagina op het web. De site is bovenal overzichtelijk, ontspannend voor de ogen en gebruiksvriendelijk.

Ontdek Kadaza

Een startpagina is de website die als eerste opent als u uw browser opstart. Je kunt zelf bepalen wat uw startpagina is. Kadaza is gratis te gebruiken en ontworpen om in te stellen als startpagina. Ga naar kadaza.nl of download de mobiele app in de Google Play Store.

Overtuigd? Ga nu naar: www.kadaza.nl