Marja Eggink opnieuw lijsttrekker Gemeentebelangen

0
Marja Eggink (foto: Gemeentebelangen Lochem)

LOCHEM/GORSSEL – Marja Eggink is opnieuw de lijsttrekker van Gemeentebelangen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen die op 16 maart 2022 worden gehouden. De huidige fractievoorzitter wil dus nog vier jaar door. De leden van de partij vinden dat ook een goed idee. Zij zitten Eggink opnieuw op nummer 1.

Voorzitter Jan Oudenampsen zegt: “Afgelopen verkiezingen hebben we verrassend 6 zetels behaald. Deze raadsperiode hebben we daardoor mooie resultaten behaald. De verbindende rol van Marja en haar ervaring zijn nog steeds van onschatbare waarde. We zijn als Gemeentebelangen blij dat ze lijst bij de komende verkiezingen opnieuw wil aanvoeren.

Kandidaten

Komende maanden volgen gesprekken met andere kandidaten voor de kieslijst. Het doel is om opnieuw een representatieve lijst samen te stellen, met interessante kandidaten voor de kiezer. GB probeert altijd kandidaten uit verschillende kernen op te stellen en bij de vorige verkiezingen werd daarbij ook aandacht besteed aan jongere kandidaten.

Woningbouw

Marja Eggink blikt terug: “Na jaren van stilstand hebben wij als collegepartij vanaf 2014 woningbouw weer op de kaart gezet. De leefbaarheid in de kernen en de stad blijft altijd een belangrijk issue voor ons. Maar ook heeft het buitengebied nu snel internet. En mooi dat de gemeentefinanciën goed op orde zijn. Zeker ook een verdienste van Gemeentebelangen.”