LochemsNieuws zoekt… jouw nieuws!

0

LOCHEM/GORSSEL – LochemsNieuws is nog maar net begonnen maar trekt nu al dagelijks veel bezoekers op de website en op social media (Facebook/Twitter). Anders dan de meeste andere plaatselijke nieuwskanalen maken wij het nieuws zelf in plaats het simpelweg plaatsen van linkjes die iedereen al heeft.

We zitten echter nog niet in ‘het systeem’ van verenigingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Dat willen we graag veranderen.

Vandaar de oproep: stuur je (pers)berichten vooral ook naar info[at]lochemsnieuws.nl

Alle nieuws van verenigingen, ondernemers en organisaties is welkom!

LochemsNieuws wil hyperlokaal zijn en haalt de neus niet op voor ‘klein nieuws’, zoals veel andere media dat wel doen. We plaatsen dus ook aankondigingen van buurtverenigingen en nieuwtjes van ondernemers. Redactionele plaatsing is altijd gratis. Voorlopig is LochemsNieuws een medium zonder winstoogmerk en adverteren is dus (nog) niet mogelijk.

Voorwaarden
We hebben heel weinig voorwaarden. Bijna alle nieuws en nieuwtjes zijn welkom. De redactie bepaalt echter wel de vorm/stijl en de lengte van artikelen. Het is altijd goed om het nieuws kort en bondig te houden. Zorg er daarbij voor dat in ieder geval de 5 W’s worden beantwoord: Wie, Wat, Waar, Wanneer en Waarom. Gezien de bezetting en de tijd kunnen we niet altijd de moeite nemen om achter de antwoorden op deze vragen aan te gaan. Incomplete berichten kunnen derhalve worden genegeerd.

Vragen?
Stel ze via bovenstaand mailadres.