LochemsNieuws T-shirt: I’ve got the Lochem City Blues

1
(c-2019 LochemsNieuws)

LOCHEM – LochemsNieuws heeft T-shirts laten drukken met ‘I’ve got the Lochem City Blues’. De eerste oplage is beperkt en ze zijn uitsluitend te koop bij café In den Olden Keyzer en via deze website. Leuk om als Lochemers te laten zien waar je vandaan komt. En als toerist het ultieme bewijs dat je er toch maar mooi bent geweest.

Een grotere versie van afbeelding en tekst op het T-shirt staat onderaan dit bericht

Het T-shirt heeft een historie. In de jaren ’80 werden T-shirts met dezelfde tekst, maar met een andere afbeelding, verkocht door Black & White Platenshop. Bijna 200 stuks gingen toen over de toonbank. De platenwinkel was van dezelfde eigenaar als LochemsNieuws. Vandaar ook de subtiele verwijzing naar LochemsNieuws.nl op het shirt.

Kwaliteit

Het is een kwaliteitsshirt van zware katoen en van het merk Fruit of the Loom. Ze zijn er voorlopig alleen verkrijgbaar in de maten M, L, XL en XXL. De bedrukking bevindt zich aan de voorzijde.

Prijs en verzending

De prijs bedraagt 17,50 euro. Bezorging via deze site is binnen de kern van Lochem gratis. Verzending buiten de stad Lochem kost 4,00 euro. Verzending naar het buitenland op aanvraag.

Factuur

Binnen de kern Lochem willen we graag contant afrekenen of het verschuldigde bedrag vooraf overgemaakt zien op onze bankrekening. Bij bestelling via mail, sturen we per omgaande een factuur. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag wordt het shirt verzonden via PostNL.

Een bestelling opgeven kan via een mail aan info@lochemsnieuws.nl. Vermeld in het onderwerpveld ‘T-shirt’. Geef verder naam, volledig adres en de gewenste maat.

Tweede oplage

Gezien de grote belangstelling bestaat de kans dat een maat is uitverkocht op het moment dat je bestelling bij ons binnen komt In dat geval laten we de keuze aan jou: wachten tot de volgende oplage of annulering van de bestelling. Of de volgende oplage er komt, is uiteraard afhankelijk van de vraag.

(c-2019 LochemsNieuws)

 

 

1 REACTIE

Comments are closed.