Leads Jeans & Fashion vanaf november in voormalige Bruna

0
De voormalige Bruna aan de Bierstraat wordt getransformeerd tot Leads (foto: vanLonden)

LOCHEM – Na een Lady Leads krijgt Lochem vanaf volgende maand ook een Leads, voor herenkleding. Die laatste komt in het voormalige Bruna-pand aan de Bierstraat. De interne verbouwing is begonnen en de opening staat gepland voor medio november.

De Bruna sloot bijna op de kop af een jaar geleden, op 12 oktober 2019. Het pand stond sindsdien leeg. Lady Leads is sinds september 2017 actief in Lochem, eveneens aan de Bierstraat.

Bedrijf

Het bedrijf Leads Jeans & Fashion – dat in 1994 is gestart – heeft de hoofdvestiging in Assen. De kleine 20 filialen staan vooral in Drenthe, Groningen en Friesland. In Overijssel zijn er winkels Steenwijk, Tubbergen en Losser. Naast Lochemse is er een Gelderse vestiging in Eibergen De meeste filialen verkopen zowel dames- (Lady Leads) als herenmode (Leads). In Lochem was het voormalige pand van DA te klein voor die combinatie.

Merken

Leads biedt onder andere de volgende kledingmerken: Björn Borg, Twinlife, Petrol, G-star, Esprit, Lacoste, Tommy Hilfiger, Diesel, Its Noize, Calvin Klein, Wrangler, Replay, PME Legend, Jack & Jones, Scotch & Soda, Levi’s, Cast Iron, Fred Perry en Premium.

De poster die de opening van medio november aankondigt (foto: vanLonden)