Kindervoorstellingen in meivakantie bij Het Kamertheater

0
Clowntje Polka maakt Muziek (foto: Roland Spek)

ALMEN – Het Kamertheater aan de de Wagenvoortsdijk in Almen presenteert in de meivakantie twee kindertheatervoorstellingen. Op woensdag 1 mei is ‘Clowntje Polka maakt Muziek’ te zien en een dag later volgt ‘Sprookjes Anna speelt Doornroosje’.

‘Clowntje Polka maakt Muziek’ is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het publiek moet eerst wel zelf in actie komen om te helpen Clowntje Polka te vinden. Als dat is gelukt is opnieuw de hulp van de toeschouwers nodig. Op die manier wordt het een vrolijke voorstelling met bekende kinderliedjes.

Kaarten

Deze voorstelling wordt gehouden op woensdag 1 mei om 10.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 7 euro voor kinderen en 8,75 euro voor volwassenen. Reserveren is noodzakelijk (zie hieronder).

Doornroosje

‘Sprookjes Anna speelt Doornroosje’ is een interactieve familievoorstelling en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Als Sprookjes Anna sprookjesdrank heeft gedronken borrelt er vanzelf een sprookje naar boven. Doornroosje, wie kent haar niet?

Lees verder onder de foto…

Doornroosje is op 2 mei te zien in Het Kamertheater (foto: PR)

Met hulp van de kinderen speelt en vertelt Anna het bekende sprookje van Grimm. Zal het lukken 12 feeën te verzamelen? Wie wil Doornroosje zijn? En… zal ze ontwaken als de prins haar kust? In het Kamertheater krijgen de kinderen de mogelijkheid om zelf mee te spelen. Meisjes mogen jongens spelen en jongens mogen meisjes spelen.

Kaarten

Deze voorstelling wordt gehouden op donderdag 2 mei om 15.00 uur. De entreeprijs is 7 euro voor kinderen en 8,75 euro voor volwassene. Reserveren is noodzakelijk.

Reserveren:
Reserveren is mogelijk via: www.kamertheater.nl of telefionisch via: 0575 76 00 30
Het Kamertheater is te vinden aan de Wagenvoortsdijk 8, Almen.