HEMA Lochem verbouwd naar voorbeeld winkels in Barcelona en Londen

1
De HEMA in Lochem (foto: LochemsNIeuws)

LOCHEM – De HEMA in Lochem wordt deze week verbouwd naar voorbeeld van de internationale winkels in onder meer Barcelona, Parijs en Londen. De officiële heropening vindt plaats op vrijdag 25 augustus.

Succes
Het internationale winkelconcept dat HEMA ontwikkelde voor meest grote steden in Europa is zo’n succes dat het nu ook wordt uitgerold in de Benelux. De belangrijkste verschillen zijn dat de nieuwe winkel overzichtelijker is en is ingedeeld in ‘werelden’. HEMA belooft dat het na de verbouwing gemakkelijk is om artikelen te vinden en met elkaar te combineren.

Reacties
HEMA zegt veel positieve reacties te ontvangen op de buitenlandse winkels, ook van Nederlanders die er in hun vakantie terecht kwamen. In de loop van volgend jaar zullen alle kleinere filialen – zoals die in Lochem – zijn omgebouwd.

Groeistrategie
Tico Schneider, directeur HEMA Nederland: ,,In de afgelopen maanden is het internationale winkelconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA die bestaat uit het verbeteren van de prestaties in Nederland, België en Luxemburg, internationale uitbreiding en groei van e-commerce.”

1 REACTIE

  1. Ik denk dat een goede stap is dat Hema zich gaat richten op dit concept. Het zoeken naar de verschillende producten in de Hema is over het algemeen best veel voorkomend. Persoonlijk moet ik bijna altijd alle schappen langs als ik opzoek ga naar een product. De portemonnees zijn goed te vinden, maar wil je bijvoorbeeld een pillendoosje hebben zoek je je helemaal gek in de winkel.

    Benieuwd naar de nieuwe Hema!

Comments are closed.