Thomas Acda en Opvliegers in de schouwburg [update]

0
Foto PR (Arjan Benning)

LOCHEM – Tot en met volgende week dinsdag staan twee voorstellingen op het programma van de Schouwburg Lochem. Het gaat om een eerbetoon aan zanger George Michael, de nieuwe voorstelling van Thomas Acda en om de ‘vriendinnencomedy’ Opvliegers 4.

[UPDATE: De voorstelling ‘Freedom, een eerbetoon aan George Michael’ die eerder op deze plaats werd vermeld is geannuleerd.]

Zaterdag 17 november 2018 om 20:00 uur
Thomas Acda – Motel
Thomas Acda solo. Lang werd uitgekeken naar deze solovoorstelling. Het broeide al sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik. Maar eindelijk is het zover en is hij terug op het toneel met de langverwachte eigen, muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff. Verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood.  Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven.
Entree: € 24,00 inclusief (pauze) drankje. Exclusief € 3,50 servicekosten per boeking.

Dinsdag 20 november 2018 om 20:00 uur
Vriendinnencomedy: Opvliegers 4 – Trossen Los met Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie & Joanne Telesford (try out)
De vriendinnen Lydia, Moniek, Joke en Shirley gaan op cruise. Ze hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal achter te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt.

Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. En Lydia is verliefd, alleen is hij 25 jaar jonger. Is dat liefde? Of een bevlieging? Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!
Entree: € 25,00 inclusief (pauze) drankje. Exclusief € 3,50 servicekosten per boeking.

Kaarten zijn altijd te bestellen via www.schouwburglochem.nl of van dinsdag tot en
met vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur telefonisch (0573 250 051) bij de kassa.