Driebanders van Bousema verliezen bij Buffalo.nl

0
Foto ter illustratie

LOCHEM/DEN HAAG – De driebandenspelers van het Lochemse Bousema konden zondagmiddag in Den Haag niet voor een verrassing zorgen. Tegen titelverdediger Buffalo.nl werd een verdiende 6-2 nederlaag geleden.

Evenwicht
Na twee gespeelde partijen was de wedstrijd nog in evenwicht. Therese Klompenhouwer kwam tegen Jeffrey Jorissen al in het begin op achterstand, probeerde in het tweede deel nog wel iets terug te doen maar trok uiteindelijk met 40-35 na 38 beurten aan het kortste eind.

Spilleman
Beter verging het Stefan Spilleman die in zijn partij tegen Herman van Daalen steeds een kleine voorsprong had en na 43 beurten had hij winstpartij binnen. Van Daalen kwam slechts twee caramboles te kort voor een remise.

Dunch
In het tweede deel had de Deen Lars Dunch geen schijn van kans tegen Jean van Erp, die met de regelmaat van de klok caramboles bleef produceren. De Brabander besliste de partij na 19 beurten met 40-17. Stefan Galla moest op de andere tafel zijn meerdere erkennen in Glenn Hofman die geen enkel moment in de problemen kwam. Na 28 beurten was ook deze partij afgelopen in het nadeel van de gasten uit Lochem. Galla kwam niet verder dan 33 caramboles.

Knop om
,,We moeten nu snel de knop omdraaien en ons helemaal gaan richten op het komend dubbel weekend waar wij onze directe mede-degradatiekandidaten treffen en voor ons telt dan alleen maar de winst”, aldus Therese Klompenhouwer die de honneurs waarnam van de afwezige Lochemse captain Ronny Hazewinkel.