Driebanders Bousema op bezoek bij koploper

0
Foto ter illustratie

LOCHEM/MAARSSEN – De driebandenspelers van Bousema gaan komende zondag (19/2) op bezoek bij koploper Eureka Billard in Maarssen. Teamchef Ronny Hazewinkel droomt van een puntje.

Underdog
Twee weken geleden wonnen de Lochemers de Achterhoekse derby tegen HCR Prinsen uit Haarlo. ,,Dat was toen echt onze laatste kans en toen telde alleen maar de winst voor ons, want anders was degradatie wel heel dichtbij gekomen. Voor komende zondag zijn wij natuurlijk de underdog, maar in het biljarten is van alles mogelijk. Een puntje behoort echt wel tot de mogelijkheden, maar dan moet wel alles meezitten”, aldus Hazewinkel.

Come-back Van de Ven
De captain kan zondag niet beschikken over de spelers die in de Duitse competitie spelen. Dit betekent dat hij met Eddy Leppens als kopman van start gaat. Als tweede man speelt Harrie van de Ven, die weer speelgerechtigd is na een schorsing wegens vermeend dopinggebruik. De Almeloër John Schollink speelt op drie en Stefan Spilleman op vier.

De tegenstander laat niets aan het toeval over en ontvangt de Lochemse formatie met Dave Christiani, Raimond Burgman, John Tijssens en Ronny Brants.

In Maarssen wordt zondag om 13.00 uur begonnen.