Drie voorstellingen in Schouwburg Lochem

0

LOCHEM – De Schouwburg Lochem heeft de komende week drie voorstellingen op de agenda staan. Een try-out van de voorstelling Indecent Proposal, gebaseerd op de gelijknamige film met Robert Redford, Demi Moore en Woody Harrelson uit 1993. Verder Yvonne van den Eerenbeemt met ‘Sirene’ en de voorstelling ‘Daglicht’ van Johan Goossens

Woensdag 28 december
In Indecent Proposal draait het om de vraag: ‘Hoe ver ga jij voor een miljoen?’ Een zinderende voorstelling over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht. Een jong stel met geldproblemen krijgt een bizar voorstel van een excentrieke miljardair. Het voorstel? Een nacht vol passie. De betaling? Gewoon een miljoen. Maar de gevolgen van de passionele nacht zijn veel groter dan verwacht.

Aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten € 23,50.

Yvonne van den Eerenbeemt (foto: PR)
Yvonne van den Eerenbeemt (foto: PR)

Vrijdag 30 december
‘Sirene’ van Yvonne van den Eerenbeemt gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen. Zonderlinge observaties en wanhopige personages met contrasterende ‘zachte’ liedjes zijn de ingrediënten van deze voorstelling.

Tijdens deze voorstelling wordt getest of personeel en gebouw van de Schouwburg goed voorbereid zijn op eventuele calamiteiten. De voorstelling zal worden onderbroken voor een ontruimingsoefening. Na de onderbreking gaat de voorstelling verder.

Aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten 10,00 euro.

Nederland, Amsterdam, 7 maart 20§4Johan GoossensFoto: Merlijn Doomernik
Nederland, Amsterdam, 7 maart 20§4Johan GoossensFoto: Merlijn Doomernik

Zaterdag 1 oktober
Cabaretier en oud leraar Johan Goossens komt met zijn voorstelling ‘Daglicht’ naar Lochem. Openhartig, met veel zelfspot en gevoel voor ironie vertelt hij over zijn leven. Daarbij zingt hij prachtige, gevoelige en soms hilarische liedjes. Johan Goossens brak eind 2014 door met zijn zeer grappige boek ‘Wie heeft er wél een boek bij zich?’, waarin hij vertelt over zijn ervaringen als leraar op een ROC in Amsterdam.

Aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten 18,50 euro.

Kaarten zijn te bestellen via www.schouwburglochem.nl of van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur telefonisch bij het bespreekbureau via 0573 250 051)