De Boei Verzekeringsadviseurs Gorssel samen met Thoma Lochem

0
vlnr Aernoud Hage (Thoma), Carolien van Poecke-Bosvelt (De Boei) en Bert van Poecke (De Boei) (Eigen foto)

LOCHEM/GORSSEL – De Boei Verzekeringsadviseurs uit Gorssel gaat samen met Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs in Lochem. Het Gorsselse bedrijf van het echtpaar Carolien en Bert van PoeckePoecke is sinds 1975 actief en richt zich met name op advisering van bedrijven (MKS) en mensen met vrije beroepen.

Bert van Poecke, RMiA, directeur De Boei: ,,Deze stap betekent dat wij al onze relaties op dezelfde goede wijze kunnen blijven bedienen. Dit samengaan met Thoma betekent daarnaast dat wij in staat gesteld worden om verdere groei te realiseren in een sterk
veranderende markt, zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit.” De Boei zal zich vanuit Lochem onder de vlag van Thoma blijven inzetten voor de relaties.

Thoma Groep

Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs met het hoofdkantoor in Lochem is al meer dan 60 jaar actief als in dezelfde branche. Het is uitgegroeid tot een van de grotere assurantiebedrijven van het land. Bij de Thoma Groep werken circa 100 mensen.

Groeistrategie

Aernoud Hage, directeur Thoma: ,,Deze samenvoeging past in de landelijke groeistrategie die Thoma voor ogen heeft. De Boei bedient haar relaties op een wijze die aansluit bij de wijze waarop wij onze relaties bedienen. Voor ons is dat een essentieel aspect om een
dergelijke stap tot een succes op lange termijn te kunnen maken. De Boei Verzekeringsadviseurs heeft veel expertise en een sterk netwerk onder de vrije beroepen. Hiervan kunnen ook de andere onderdelen van de groep profiteren.”