CycloMedia maakt foto’s in gemeente Lochem

0
Zo ziet de wagen van CycloMedia, die de komende tijd de gemeente in beeld brengt, eruit (bron: gemeente Lochem)

LOCHEM/GORSSEL – Vanaf half augustus tot half oktober maakt CycloMedia weer foto’s in de gemeente Lochem. Met een speciale camera-auto worden 360-graden panoramafoto’s gemaakt vanaf de openbare weg. Zo brengt dit Nederlandse bedrijf de omgeving in beeld. De gemeente gebruikt deze foto’s bijvoorbeeld voor onderzoek en beheer van de openbare ruimte.

Dankzij de foto’s kan de gemeente bijvoorbeeld sneller zien welke wegen onderhoud nodig hebben. Ook worden de foto’s gebruikt voor handhaving van de openbare orde en veiligheid. En bij het maken of beoordelen van ruimtelijke plannen.

Voorwaarden

Als er mensen of kentekens van voertuigen op de foto’s staan worden deze door CycloMedia onherkenbaar gemaakt. Voor dit soort opnamen bestaan strenge voorwaarden en CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De gemeente maakt de foto’s niet openbaar. Ze worden dus bijvoorbeeld niet op internet gezet.

Meer informatie
Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.cyclomedia.com. Voor vragen of bezwaar maken kan contact worden opgenomen met CycloMedia Technology, Van Voordenpark 1b, 5301KP Zaltbommel. Het mailadres is: privacy@cyclomedia.com.