16 augustus: Fietstocht ‘De Boer Op’

0
Foto ter illustratie (bron: freepik.com)

LOCHEM – De fietstocht ‘De Boer op’ moest op 19 juli worden afgelast vanwege tropische temperaturen. Dinsdag 16 augustus volgt een nieuwe poging. Deelnemers gaan letterlijk de boer op en bezoeken een vleeskalverenbedrijf, een bloemenboerderij, een bedrijf met groenteteelt met bezorging aan huis en een tweetal bijzondere melkveebedrijven. 

Dit jaar wordt een uitstapje gemaakt naar buurgemeente Bronckhorst. De tocht is ongeveer 40 kilometer lang en tijdens de lunchpauze, die ongeveer halverwege wordt gehouden, kunnen de deelnemers genieten van pannenkoeken.

Startpunt

De organisatie is in handen van de PR-commissie Landbouw Lochem, bestaande uit leden van de LTO en Vrouwen van Nu uit de gemeente Lochem. Iedereen kan deelnemen. Starten kan tussen 10.00 en 11.30 uur bij De Wildenborchse Kapel, Kapelweg 1, Vorden. De Kapelweg is een zijweg van de Wildenborchseweg, niet ver voorbij de gemeentegrens met Bronckhorst.

Kosten

De kosten bedragen 5 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. Bij de start is eventueel ook een autoroute te krijgen.

Wie behoefte heeft aan meer informatie kan bellen met: 06 10 93 30 62