Competitie klaar: Lochem en Witkampers winnen

0
Het speelschema van de nacompetitie (bron: KNVB)

LOCHEM/LAREN – Tijdens de allerlaatste competitieronde hebben zowel Sportclub Lochem als VV Witkampers een forse uitoverwinning behaald. Voor de ranglijst was het om des keizers baard. Lochem is definitief 2e en Witkampers eindigt op een mooie 5e plaats.

Sportclub Lochem versloeg in Vaassen de plaatselijke KCVO met 3-6. Witkampers speelde eveneens uit en won met 2-4 van Colmschate ’33.

Nacompetitie

Sportclub Lochem verspeelde de mogelijkheid om rechtstreeks te promoveren vorige week door met 2-3 van koploper ’92 te verliezen. De komende week moet het eerste elftal zichzelf – ondanks Keidagen – nog even flink oppeppen voor de eerste wedstrijd in de nacompetitie. Zondag speelt thuis tegen 2e-klasser Sportlust Glanerbrug. Die thuiswedstrijd begint om 14.00 uur.

(Halve) Finale

Mocht Lochem er in slagen door te gaan, dan wacht op 10 juni de winnaar van het duel tussen SC Overwetering (Olst) en Turkse Kracht. Op 16 juni wordt de finale van de nacompetitie gespeeld op neutraal terrein. En op 19 juni volgt dan nog de trootsfinale voor de verliezers.