Bus #GLDSTEMT op 1 maart in Lochem

0
De bus van #GLDSTEMT

LOCHEM – De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Dat is voor Omroep GLD aanleiding om de #GLDSTEMT-bus door de provincie te laten toeren. Op donderdag 1 maart staat deze bus op de Kleine Markt in Lochem, nabij café Scholten. Tussen 13.00 en 15.00 uur verzorgt Achterhoek FM daar een speciale uitzending over de lokale politiek.

Achterhoek FM
De bus is voorzien van alle technische faciliteiten maar de inhoud wordt geheel verzorgd door medewerkers van Achterhoek FM. Alle 7 partijen die meedoen aan de verkiezingen op 21 maart komen uitgebreid aan het woord. In de #GLDSTEMT-bus mogen ze hun standpunten toelichten en gaan ze in wisselende samenstelling met elkaar in debat over onderwerpen die de inwoners van de gemeente Lochem bezighouden.

Beeld
De uitzending is live te beluisteren op Achterhoek FM. Wie er liever beeld bij heeft kan kijken naar de live-stram op de Facebookpagina van Omroep GLD. In de bus hangt een camera.

Bezoekers
In de bus is geen plaats voor publiek maar nieuwsgierige Lochemers kunnen het opvallende voertuig komen bekijken op de Kleine Markt. Het geluid van de uitzending is ook buiten te horen.

Meer op: www.gldstemt.nl