Brunchconcert Apollo Laren op 26 november

0
Het fanfare-orkest van Apollo Laren in actie. (eigen foto)

LAREN – De Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit Laren geeft op zondagmorgen 26 november vanaf 11.30 uur een brunchconcert in zaal Witkamp. Tijdens dit concert, met als thema ’12 Uurtje’, brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare met als dirigent Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Repertoire
Stefan Potman, bekend in Laren als organist van de Protestantse Kerk zal zijn medewerking verlenen op accordeon. De muziekcommissie heeft een uitdagend repertoire uitgezocht om het publiek een verrassend maar toch bekend in het gehoor liggend programma voor te schotelen.

Afscheid
Het concert staat ook in het teken van het afscheid van Alike Jonkman als dirigent van de fanfare. Ze is sinds 2011 dirigent van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten beleefd. Alike Jonkman heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op een mooie eerste prijs weten te behalen tijden KNMO concoursen.

Laatste kans
Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle ‘Albert Mol, de musical’. Dus wie haar nog een keer als dirigent van de Apollo in actie wil horen en zien moet zeker naar de Witkamp komen.

Info
De voorverkoop van dit brunchconcert is inmiddels gestart en kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar in het café van Witkamp. De voorverkoop loopt tot zaterdag 25 november, maar de organisatoren adviseren om op tijd toe te slaan om teleurstelling te voorkomen.
In de voorverkoop kosten de kaarten 15 euro. Aan de kassa is de prijs 20 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 10 euro.

Het concert begint op zondag 26 November om 11.30 uur in zaal Witkamp in Laren.