Beelden van boef die bandenspanningsautomaat in Epse kraakt

0

EPSE – De politie heeft beelden vrijgegeven van de man die een bandenspanningsautomaat van het BP-tankstation aan de Lochemseweg in Epse heeft gekraakt. Dat gebeurde al op 5 april. De beelden zijn nu getoond in het opsporingsprogramma Bureau Gelderland.

De boef in Epse bij de automaat. (Foto: politie)
De boef in Epse bij de automaat. (Foto: politie)

De man komt ‘s nachts in het zicht van de camera en breekt de automaat waarmee je je autobanden kunt oppompen open. De buit bedraagt vermoedelijk slechts enkele euro’s maar de schade is veel groter.

Een getuige heeft rond 2 uur een man vanaf het terrein van het tankstation zien lopen die in een zwarte auto is gestapt en met gedoofde lichten is weggereden. Dit ging niet zonder kabaal want de auto had vermoedelijk een lekke uitlaat. Dezelfde auto is dezelfde avond rond 18 en rond 22 uur ook al in de buurt gesignaleerd. Het vermoeden is dat het om een Peugeot 107 gaat.De politie wil graag weten of iemand de man herkent van de video en een foto. Ook mensen die auto met het opvallende geluid die avond of nacht hebben gezien worden verzocht te reageren.