Band Free Willy sluit jubileumjaar ‘t Kruispunt af

0
Kulturhus 't Kruispunt in Laren

LAREN – Vrijdagavond (9/11) sluit Kulturhus ‘t Kruispunt in Laren het jubileumjaar af met korte optredens van plaatselijke en regionale muzikanten en een concert van de Harfsense band Free Willy. Ook wordt het jubileumboek gepresenteerd.

Het is dit jaar 50 jaar geleden dat de Stichting gemeentecentrum ‘t Kruispunt werd opgericht. Het is 10 jaar geleden dat deze overging in de Stichting  Kulturhus ’t Kruispunt. Vrijdag wordt het jubileumjaar feestelijk afgesloten.

Verrassing
Wie de lokale en regionale muzikanten die gaan optreden zijn blijft een verrassing. De afsluiter is de rock-coverband Free Willy. De groep werd in 2011 opgericht door vijf vrienden. Ze brengen onder meer een aantal unieke medleys en songs van onder meer Queen, Bruce Springsteen, Elvis, Normaal en AC/DC.

Jubileumboek
Tijdens deze avond wordt ook het Kulturhus Jubileumboek gepresenteerd. Hierin zijn onder andere een compleet historisch overzicht en diverse persoonlijke verhalen te lezen. Het boek vanaf vrijdag te koop voor 12,50 euro, zo lang de voorraad strekt.

Vrijdagavond 9 november, aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.

Free Willy (foto: PR)